HOE KUNT U UW LEVENSWIJZE AANPASSEN AAN DE MENOPAUZE?Kan uw manier van leven de symptomen van de menopauze beïnvloeden? Hormonale veranderingen in de menopauze kunnen ongemakken veroorzaken als gewichtstoename, opvliegers, stemmingswisselingen, slaapstoornissen, vochtgebrek... Nochtans kunnen deze vervelende bijwerkingen beperkt worden door een gezonde levenswijze.

"Eet en beweeg"... zeker, maar er is zoveel meer!


U weet ongetwijfeld wat u nodig hebt: een evenwichtige voeding en regelmatig bewegen. Deze adviezen zijn des te belangrijker tijdens de menopauze met zijn ingrijpende veranderingen. Naast een gezonde manier van leven bestaan er nog andere specifieke tips voor deze bijzondere periode:

  • beperk alcohol, koffie en sigaretten die opvliegers in de hand werken.
  • neem voldoende vitamine D in want met de jaren daalt de absorptie ervan en een tekort aan vitamine D veroorzaakt osteoporose. Zo kunt u bijvoorbeeld regelmatig vette vis eten.
  • neemvoldoende calcium in. Hiervoor kunt u regelmatig melkproducten eten. Let wel op hun cholesterolgehalte!
  • beweeg regelmatig om niet te veel bij te komen en gebruik afslankende producten om de vetophopingen van de buik doelgericht aan te pakken..
  • onderhoud uw sociale contacten en praat over de menopauze met uw vriendinnen van dezelfde leeftijd. De menopauze is niet langer een taboe, zij kunnen u echt helpen.
  • raadpleeg een arts wanneer u behoefte hebt aan advies en een behandeling op voorschrift.

Voedingssupplementen: het geheim van een complete behandeling

De laatste jaren worden voedingssupplementen steeds meer gebruikt door het grote publiek. Ze pakken specifieke problemen "van binnenuit" aan. Dat is ook het geval voor de menopauze. Het is vandaag mogelijk om de gevolgen van deze hormonale stoornissen te bestrijden met een oplossing die niet enkel de schoonheid maar ook het gevoel van welzijn viseert. Zo kan saffraan erg nuttig zijn tijdens deze ingrijpende veranderingen: de smaakmaker wordt door de Autorité Européenne de Sécurité des Aliments (EFSA) erkend voor zijn milderend effect op de symptomen van de menopauze en voor zijn ontspannende werking. Vergeet ook niet dat voedingssupplementen geen hormonale behandelingen zijn. De oplossing is dus zachter en veiliger.

Pluspunten van LIERAC:


De voedingssupplementen van ARKÉSKIN zijn specifiek samengesteld voor de behandeling van vrouwen in de menopauze. Ze bevatten de juiste dosis saffraan, gecombineerd met drie plantaardige oliën (argan, cameline en teunisbloem) en vitamine D. Alles zit in een capsule die voor 99,9% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat en vrij is van hormonen!ARKÉSKIN
PROGRAMMA MENOPAUZE
NIEUWE GENERATIE


MENOPAUZE : SYMPTOMEN

Perimenopauze, gemiddelde leeftijd, fysiologische oorzaken en klinische symptomen, wij leggen alles over de menopauze klaar en duidelijk uit zodat u deze fase in uw leven met gerust hart kunt aanvatten.

VERDERGAAN

ARKÉSKIN: KLINISCH BEWEZEN EFFECT

Niet minder dan 7 testprotocollen bij meer dan 300 vrouwen in de menopauze, alles onder dermatologische en gynaecologische controle.

VERDERGAAN