Aan het uploaden...

PREMIUM CAPSULES

Voedingssupplement in Capsules
Concentraat voor een Sublieme Huid

30 capsules
Soyez le(la) premier(ère) à donner votre avis !
Om het anti-ageing effect zo optimaal mogelijk te maken is het assortiment gelaatsverzorgingen Premium geïnspireerd op de regeneratieve geneeskunde, een veelbelovende tak van de wetenschap waarin het celherstel geactiveerd wordt zodat het huidweefsel zich kan herstellen.

Omdat schoonheid ook van binnen komt gingen de Laboratoires LIERAC een stap verder en ontwikkelden ze in het assortiment PREMIUM voor het eerst een voedingssupplement in capsules dat samen gebruikt wordt met de absolute anti-ageing gelaatsverzorgingen van het merk.

Voor deze capsules selecteerden de experten van LIERAC een unieke combinatie van de beste anti-ageing bestanddelen in een optimale dosis. Het voedingssupplement wordt ook ingekapseld waardoor het beter biologisch beschikbaar is. Zo kunnen de actieve bestanddelen beter geassimileerd worden door het lichaam en optimaal inwerken op de huid. De PREMIUM-capsules zijn rijk aan kostbare oliën, vitaminen en mineralen die de huid efficiënt beschermen tegen oxidatieve stress.

+(= :: productData.typology.attributes.loyaltyPointAction.value.common.point =) pts

Onze verkooppunten

Vind het verkooppunt het dichtst bij jou in de buurt

Selecteer een verkooppunt.