Het D-GLYOX-complex verrijkt met hyaluronzuur

Vanaf 40 jaar worden tekenen van veroudering zichtbaar op het gezicht. De rimpels worden zichtbaar, de huid wordt minder egaal (verlies aan stevigheid, onregelmatige huidkorrel) en de teint wordt minder homogeen (doffe teint, kleuronregelmatigheden): we noemen dit de DERMO-TOXINISCHE VEROUDERING.

Aan de basis van dit fenomeen ligt de GLYCOXIDATIE, het resultaat van glycatie en oxidatie. De suiker fixeert zich op de fundamentele proteïnen van de huid, breekt ze af en veroorzaakt de vorming van glycotoxines (beschadigde proteïnen of AGE’s) die het celmetabolisme verstoren. De dermisvezels raken beschadigd, de celvernieuwing vertraagt, de toxines hopen zich in de cellen op en maken dat de huid bruiner wordt.

Om dit fenomeen te bestrijden ontwikkelden de laboratoria Lierac het D-GLYOX-complex (gedeponeerd patent), een unieke combinatie van drie krachtige anti-ageing bestanddelen, granaatappelbloesem, zijdeboom en liposoompeptide. Het complex, dat voor nog meer efficiëntie verrijkt werd met hyaluronzuur, voorkomt het fenomeen, verwijdert de glycotoxines en activeert het celmetabolisme.

Granaatappelbloesem

L'arbre à soie

Le peptide liposomé

Acide hyaluronique