ONZE VISIEDE SLAGZIN VOOR ELKE VROUW: Ik neem mijn schoonheid in eigen handen!

De Laboratoria LIERAC Paris en de vrouwen

Met hun baanbrekende dermocosmetica vinden de Laboratoria LIERAC Paris de schoonheid van morgen uit. Door steeds performantere verzorgingen samen te stellen verlegt het merk de grenzen van de leeftijd en bevrijdt het vrouwen van de druk om jong te blijven. Voortaan bouwt elke vrouw haar leven op met optimisme en vrij van complexen, gerustgesteld dat haar fysieke voorkomen en gezicht steeds haar innerlijke energie en persoonlijkheid weerspiegelen.

Ondernemende creatievelingen

Deze toekomstgerichte LIERAC-vrouwen nemen hun leven in eigen handen. Ze zitten vol energie en projecten, zijn positief en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ze willen vooral kunnen zeggen: « Ik heb het gedaan ». Hun dromen waarmaken is hun drijfveer om vooruit te gaan op elk domein van expressie dat ze gekozen hebben, zoals sport, een eigen bedrijf, solidariteit, kunst of design. Ze nemen het initiatief en gaan vooruit, zonder vooroordelen en met een grote openheid van geest. Op die manier kunnen ze hun creatieve geest de vrije loop geven.

Vrouwen die hun schoonheid in eigen handen nemen

De LIERAC-vrouw neemt haar schoonheid in eigen handen, zonder te moeten kiezen tussen performantie of plezier. Ze bouwen een verzorgingsroutine op maat op door multicorrigerende verzorgingen te combineren met specifieke en doelgerichte verzorgingen. Het zinnenstrelende karakter van de producten maakt van dit ritueel een moment van welzijn.