1975, van medische praktijk tot cosmetisch laboratorium

Als voorvechter van de esthetische geneeskunde in Frankrijk en als stichtend lid van de Société française de Médecine Esthétique en van het eerste medische centrum voor de behandeling van cellulite, was de stichter van de Laboratoria Lierac Paris er vanaf het ontstaan van het merk in 1975 van overtuigd dat dermocosmetica maar efficiënt kunnen zijn wanneer ze steunen op doeltreffende en geconcentreerde actieve bestanddelen met klinisch bewezen effect afkomstig van de laatste medische ontdekkingen.

Internationaal gerenommeerde partners

Omdat medisch toponderzoek de basis is van de dermocosmetica van de toekomst gingen de Laboratoria Lierac partnerschappen aan met de grootste wetenschappelijke onderzoeksinstituten zoals het INSERM, de Société française de Biologie de la matrice extra-cellulaire (voormalig Institut du Tissu Conjonctif), de Fondation ophtalmologique Adolphe de Rothschild en het CNRS.

Franse chic

De haute couture is ontstaan in Frankrijk, elegantie en chic hebben dus een uitgelezen Frans kantje. Deze traditie van ultieme uitmuntendheid wordt gedeeld door de Laboratoria Lierac Paris die al sinds hun ontstaan bewijzen dat innovatie en plezier best kunnen samengaan. Het plezier dat je ervaart bij het gebruik van verzorgingen met supervrouwelijke verpakkingen. Het plezier van met de vinger in de pot te gaan en er een romige textuur te ontdekken die bij het aanbrengen smelt op de huid. Het plezier van te genieten van delicate parfums met ontspannend effect.