De Laboratoria LIERAC, voorloper in de behandeling van hormoongebonden huidveroudering, helpen u om de menopauze beter te begrijpen.

MENOPAUZE : SYMPTOMEN

Perimenopauze, gemiddelde leeftijd, fysiologische oorzaken en klinische symptomen, wij leggen alles over de menopauze klaar en duidelijk uit zodat u deze fase in uw leven met gerust hart kunt aanvatten.

VERDERGAAN

MENOPAUZE: VERSTORING VAN EEN BIOLOGISCH EVENWICHT

Tijdens de menopauze is het niet ongewoon dat u soms verrast wordt door de ingrijpende veranderingen die in uw lichaam plaatsvinden. Dit verstoorde evenwicht heeft een fysiologische oorsprong.

VERDERGAAN

DROGE, FIJNERE HUID EN HUIDVERSLAPPING, ALLEMAAL GEVOLGEN VAN HORMONALE HUIDVEROUDERING?

Toegenomen vochtgebrek is een van de symptomen van de menopauze. Een overzicht van de gevolgen van de menopauze voor de huid.

VERDERGAAN

MENOPAUZE: DE MENING VAN DE GYNAECOLOOG

Dr. Maggioni, gynaecoloog en expert in de menopauze, geeft antwoord op al uw vragen over deze belangrijke fase in het leven van een vrouw.

VERDERGAAN

MENOPAUZE: ONS ANTWOORD OP UW VRAGEN

Al meer dan 40 jaar luisteren de Laboratoria LIERAC naar u om u te helpen om de veranderingen in uw lichaam beter te begrijpen.

VERDERGAAN

HOE KUNT U UW LEVENSWIJZE AANPASSEN AAN DE MENOPAUZE?

Gewichtstoename, opvliegers, stemmingswisselingen, droge huid... is het mogelijk al deze vervelende bijwerkingen te beperken door een gezonde levenswijze?

VERDERGAAN

ARKÉSKIN: KLINISCH BEWEZEN EFFECT

Niet minder dan 7 testprotocollen bij meer dan 300 vrouwen in de menopauze, alles onder dermatologische en gynaecologische controle.

VERDERGAANARKÉSKIN
MENOPAUZEPROGRAMMA
NIEUWE GENERATIE