Aan het uploaden...

BODY-SLIM CRYOACTIEF PROGRAMMA TEGEN HARDNEKKIGE CELLULITE

Cryoactief programma tegen hardnekkige cellulite
Cryoactief concentraat + Afslankende Roller

Soyez le(la) premier(ère) à donner votre avis !
Om hardnekkige cellulite, die erg moeilijk te behandelen is, en weerbarstige rondingen zichtbaar te verminderen lieten de laboratoria Lierac zich inspireren door de cryolipolyse. Op die manier ontwikkelden ze het Cryoactief Afslankprogramma, bestaande uit het Cryoactief Concentraat dat hardnekkige cellulite aanpakt en de Afslankende Roller die de massage optimaliseert.
Dankzij een werking over 360° wordt het volume van het vetstockerende witte vetweefsel in alle stadia van zijn vorming verminderd.
De vier kogels met koude-effect van de Afslankende Roller passen zich aan alle zones met hardnekkige cellulite aan, zelfs die plekjes die moeilijk te bereiken zijn. Het programma omvat ook een specifieke techniek, ontwikkeld door een experte in vorm-modelleren.

Actieve bestanddelen van expert Lierac die al na 7 dagen resultaten geven(1)
Het complex van actieve cafeïne stimuleert de vetmobilisatie. Het WTB System transformeert de witte vetstockerende adipocyten in bruine vetverbrandende adipocyten. Het nieuwe unieke pro-irisine stimuleert het irisine dat van nature door het lichaam wordt aangemaakt en stimuleert de transformatie van witte adipocyten in bruine. Het voorkomt daarbij ook recidieve door de opname van glucose door de vetcellen af te remmen.

De roze geltextuur en het verlengde afkoelende effect werden aangepast om de massage, die zo belangrijk is voor de efficiëntie van het programma, te vergemakkelijken. Het ingrediënt activeert de vetmobilisatie en de drainage, maar ook de vernieuwing van de collageenvezels rond de adipocyten om de vetophopingen van de huid te versoepelen.

Bestaat als aparte navulling van 150 ml

(1) Klinisch onderzoek bij 30 vrijwilligers gedurende 28 dagen – dagelijks gebruik met accessoire - % tevredenheid

+(= productData.typology.attributes.loyaltyPointAction.value.common.point =) pts

De cultproducten

ONTDEK

ONZE VISIE

ONTDEK

Onze verkooppunten

Vind het verkooppunt het dichtst bij jou in de buurt

Selecteer een verkooppunt.